Watch

Thursday, April 21, 2011

Arun Venjaramoodu Died - Vodafone Comedy Stars VIP Team Member

The funeral of Arun was done on 19 April 2011.

Hundreds of Mimicry artistes, people came to give tributes to him and everyone was filled with tears.

In 2011 Vodafone Comedy Stars the winners were VIP Team who won the First prize.

Film stars like Suraj Venjaramoodu came to Arun's funeral. Arun was the close relative of Suraj.

Arun Venjaramoodu had acted in a few malayalam cinmeas like Mohabbath, College Days, Themmadikoottam and had presented many shows in gulf countries also.

Malayalam Comedy artiste Arun L.B of Venjaramoodu died on 18 April 2011 at an accident which occurred in Porunthamanil.

Arun Venjaramoodu was participating in a Reality show in Asianet channel called "Vodafone Comedy Stars".

Arun was a member of the 'VIP team' of Nelson in the Vodafone comedy Stars Program which was one of the popular reality shows in Kerala tv channels.

Photos of Arun Venjaramoodu

Arun was aged 28 years and was a good commedy artiste who is the relative of the famous Malayalam Comedy actor Suraj Venjaramoodu.

On Monday evening Arun and his friend Noble were traveling in a car towards Kottarakkara to present a Commedy show , when this tragic incident happened.

Their car was hit by a Mini-Lorry and both Arun and Noble were taken to a nearby hospital.

Arun died at the spot of accident itself. Noble is admitted at the Hospital with injuries.

Noble was also a participant of Vodafone Comedy Stars.

The car was going from Venjaramood to Kilimanoor and the Lorry came from opposite direction.

One side of the care had fully become damaged and the Arun and Noble were taken outside by breaking the car.

Arun's residence is 'Revathy' near Venjaramoodu Sindhu Theatre. Arun's wife is Arunima.

Noble is aged 26 years and his house is 'Chisthian Cottage' Thycadu.

Both were young artistes and the loss of Arun L.B is a big loss to people of Kerala.

Vodafone Comedy Stars is a Malayalam comedy reality show in Asianet, the first private Malayalam satellite channel in Malayalam. The show is a super rated reality show in Malayalam.

It is anchored by Shruthi Menon. The performances are judged by Malayalam film actor Jagadeesh (chief judge), mimicry artist Tini Tom, Malayalam film actress kalpana (special judge) and Malayalam film actor Manyampillaraju. The director is Biju Melia. The reams include: Team VIP Team Chirikudduka Team Mars Team RockArun Venjaramoodu of Vodafone Commedy Stars Reality Show Died in Accident

VIP Team Best Performance in 'Vodafone Comedy Stars' Asianet Show

Vodaphone Comedy Star Malayalam Comedy Skit

v i p team vodaphone comedy stars skits videos

Vodafone comedy stars team VIP

8 comments:

 1. A big loss and we never get such an good actor again. We pray for his soul. RIP.

  ReplyDelete
 2. i dont blv that.............

  ReplyDelete
 3. a big loss in the film industry

  ReplyDelete
 4. Arun Machane... we miss you... we lost you as well as your team VIP. Its very poor performance by team VIP now a days.

  ReplyDelete
 5. hương mại điện tử mở rộng giúp đỡ để loại bỏ những rào cản về không gian và thời gian, bạn có chuyển hàng từ nhật về việt nam thể mua bất cứ lúc nào, bất cứ nơi nào. Vì vậy, nếu bạn đang ở Việt Nam, nhưng nó là hoàn toàn có thể mua và sử dụng trong các dịch vụ tàu Hoa Kỳ cho tất cả các loại sản phẩm bạn muốn mua và vận vận chuyển hàng từ nhật về việt nam chuyển đến Việt Nam. Tuy nhiên bạn cần phải chọn một con tàu đơn vị hàng hóa từ Mỹ về kinh tế Việt Nam và chất lượng uy tín.ship hàng nhật

  Công ty tăng trưởng, cũng như nhu cầu về các sản phẩm nhập khẩu qua Internet và thương mạiorder hàng đức điện tử, ngày càng nhiều khách hàng trở thành người tiêu dùng thông minh khi lựa chọn hàng hóa trên vận chuyển hàng từ đức về việt nam các trang web và sử dụng dịch vụ hàng hóa tàu nước ngoài để tiết kiệm chi phí, trong khi hầu hết các mua hàng từ Hoa Kỳ và gửi đến Việt Nam. Ưu điểm của vận chuyển hàng thái lan việc mua và cho tàu Mỹ đó là bạn có thể lái các mặt hàng độc đáo trên các web thương mại điện tử lớn nhất trong thế giới ngày nay, chẳng hạn như việc mua hàng hóa và sản phẩm trên Amazon, eBay, Walmart, Bestbuy, cùng với .. chuyển hàng từ thái lan về việt nam

  mua trực tiếp hàng hóa tại Mỹ là rẻ hơn mua ở Việt Nam, bạn có thể tiết kiệm một lượng đáng kể các nhu cầu chi tiêu phục vụ cho bản thân mình. Sau đó, bạn sử dụng chuyển hàng từ trung quốc về việt nam các dịch vụ của hàng hóa Việt Nam tàu ​​Mỹ nhanh chóng và thuận tiện từ tin tức các lô hàng đơn vị nhận từ Mỹ đến Việt Nam. van chuyen hang trung quoc gia re Tuy nhiên, một vấn đề đặt ra là làm thế nào để chọn một dịch vụ tàu của uy tín của Mỹ, chất lượng và an toàn, và lý do tại sao bạn nên sử dụng dịch vụ này từ uy tín.vận chuyển hàng từ trung quốc về việt nam

  ReplyDelete

Please Put Valuable Comments Here... Lets Have Discussions Here... Thanks .. TheKeral Team

Music Links